Om DJ Anders

Jeg har vært levende opptatt av musikk siden 1982. Jeg startet opp som DJ Anders i 2002, og har jobbet under flere store bookingbyråer i Tønsberg-området. Jeg har gjort uttalige jobber for både firmaer og private opp gjennom årene i hele Vestfold, i tillegg til en del jobber i Oslo og Lillehammer. Jeg har også en del erfaring fra utesteder i Tønsberg. Blant jobbene jeg har utført er firmafester, julebord, sommerfester, events, kick off arrrangementer, bryllup, jubileumsbursdager og jubileumsfester.

Jeg kjenner det meste av populærmusikk fra dens spede start i 1954 med Bill Haley og ”Rock around the clock” til de aller nyeste hitlåtene. Jeg har alltid kunden i fokus, og spiller den musikken som kundene/publikum ønsker. Jeg er opptatt å få til en god stemning på dansegulvet ved å spille variert og kjent musikk. Mine spesialfelt er dansbar 70- og 80- og 90talls musikk, men jeg har også god kjennskap til generell listetopp-musikk, salsa/latino, danseband og pop/rock.

Jeg er opptatt av personlig service, og tar gjerne et uforpliktende møte på forhånd. Her kan vi gå gjennom f eks musikkønsker, ønskede spilletider, plassering i lokalet og tid for opp- og nedrigging av utstyr. Jeg tar hensyn til deres behov. Det er også fullt mulig å komme med musikkønsker fortløpende, og under selve tilstelningen. Jeg har også med meg mikrofon, som kan brukes etter ønske/avtale.

Les presseomtale i Byavisa Tønsberg >

Les presseomtalen i Byavisa Tønsberg

Nyheter

Ny Dj boks

Jeg har gått til anskaffelse av en egen dj boks som lett kan medbringes. Denne er sammenleggbar, og kan varieres med sorte eller hvite trekk. De hvite trekkene kan også settes baklys på, slik at man kan oppnå ulik lys-settinger eller lys-effekter i tillegg.

Nytt, større PA anlegg

Jeg har nå utvidet høyttaler anlegget med flere høyttalere slik at jeg nå kan tilby et fullverdig lydbilde ved store lokaler/arrangementer. I alt har jeg nå 4 stk 15" aktive topper og 2 stk 18" aktive subwoofere.
Nytt, større PA anlegg

Nye og utvidede discolys og lys-effekter

Jeg har nå gått til innkjøp av en Gigbar til med multifunksjon lyseffekter for rask og enkel oppsetting, og med mange varierte programmer og lyseffekter. Jeg har også gått til innkjøp av mange scenelys som f eks kan lyse opp langs vegger, søyler eller bestemte områder i en eller flere farger og lysstyrker. Eventuelt kan disse også endre farge individuelt, eller lage en overgangseffekt med blandede farger. I tillegg har jeg også gått til anskaffelse av en kombinert lys- og laserbar med mange funsjoner og bruksområder. Se gjerne min Facebook-side for videoer og flere bilder. 
 

Ny og mer avansert Haze-maskin

Jeg har også kjøpt en ny og mer avansert Haze-maskin. Den sprer tåke i området rundt discolysene, slik at man oppnår en enda sterkere effekt på lysstrålene hvis ønskelig. Styrke og mengde kan lett justeres for å imøtekomme ulike lokaler og ønsker. Slike Haze-maskiner er mildere enn vanlige, tradisjonelle røykmaskiner, og er ikke så ømfintlige for brannalarmer.
 

Ny mixer

Ny, enkel mixer for kunder som ønsker å benytte seg av PA/høyttaleranlegget før jeg kommer senere på kvelden. Det er mulig å gjøre avtale om tidligere opprigg, slik at anlegget står klart når gjestene kommer. Det kan da brukes som mingle-musikk, bakgrunnsmusikk eller f eks til forskjellige innslag under middagen. Dette kan enkelt betjenes via en enkel, mindre mixer som bl a kan kobles opp med Bluetooth eller vanlig mini-jack kabel (mobiltlf, pc, mac etc)
Ny mixer

Utvidet mikrofon tilbud

Jeg har nå gått til anskaffelse av flere trådløse mikrofoner, samt en bøylemikrofon som kan benyttes f eks ved taler i større lokaler, eller under arrangementer hvor det er ønskelig. Jeg kan også tilby muligheten for karaoke-innslag på arrangementet hvis ønskelig. Jeg har tilgang til et rikholdig sangutvalg
fra eldre til helt nye sanger og ekstern skjerm.
Utvidet mikrofon tilbud